NUTRITION

Voeding is bepalend voor hoe je je voelt en je kunt hier op veel manieren mee aan de slag gaan. Hieronder vind je enkele methodes die door de BLOOM-specialisten worden aangeboden. Klik op de naam van de specialist als je meer wilt weten over de persoon en de specifieke behandelmethode.

AANBOD NUTRITION

Ayurvedisch consult

Iedereen is verschillend en heeft een eigen maximale balans tussen de verschillende lichaamsprocessen. Deze balans wordt ‘constitutie’ genoemd. Wie zijn constitutie kent en weet welke voeding en leefstijl deze maximaal ondersteunt, heeft de sleutel tot een fit en vitaal leven. Vers bereidde maaltijden, groenten en fruit van het seizoen die lokaal zijn geteeld, beweging, een prettig social leven, een dagelijkse nuttige bezigheid, betaald of onbetaald, én preventie staan centraal in de Ayurveda om maximale kwaliteit van leven en gezondheid te kunnen ervaren, verkrijgen en behouden.

Specialisten:

CADEAUBON

Bestel hier de leukste cadeaubon voor je vrienden, collega’s en schoonouders. We kunnen de cadeaubon als pdf of als gedrukte versie naar je opsturen.

LEES VERDER

cadeaubon