logo Bloom Den Haag

INSPIRERENDE ACTIVITEITEN MET FIJNE MENSEN

Bij BLOOM vinden veel inspirerende activiteiten plaats met fijne mensen. Of het nou een 1-op-1 sessie is of een training met meerdere mensen. Iedereen voelt zich thuis bij ons en loopt geïnspireerd de deur uit.

Natuurlijk nemen wij ook voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van Corona te voorkomen. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op.

MIND

Vind inspiratie voor je geest in familieopstellingen, coaching, mindfulness of psychotherapie.

BODY

Zorg goed voor je lichaam met pilates, massage of acupunctuur.

NUTRITION

Krijg inzicht in welke voeding en levensstijl bij je past met bijvoorbeeld orthomoleculaire therapie.

ONZE SPECIALISTEN

BLOOM staat voor kwaliteit en karakter. De specialisten die de naam BLOOM-specialist mogen gebruiken blinken natuurlijk uit in hun specialiteit, maar ook in hun prettige karakter en samenwerking met andere specialisten.

Je kan bijna altijd snel terecht voor een eerste afspraak. Kan je niet kiezen tussen de specialisten, vraag dan advies aan BLOOM zelf.

BLOOM ROOMS

Zoek je trainingsruimte, workshopruimte, praktijkruimte, vergaderruimte, een flexwerkplek of een locatie voor je evenement? Bij BLOOM bieden we verschillende manieren voor het huren van ruimtes.

Bezoek voor alles wat je wilt weten onze nieuwe BLOOM- Rooms website.

BEZOEK BLOOM ROOMS

ACTIVITEITEN

Mindfulness training - 8 weken

13.09.2021
Charlotte Gmelig Meijling

Mindfulness ontwikkelt ons bewustzijn, vermindert angst en stress, bevordert contact met lichaam en geest, vergroot het zelfvertrouwen en de zelfkennis, helpt bij het ontdekken en veranderen van “automatische patronen, verbetert de concentratie en geeft rust en ontspanning.

LEES VERDER

CADEAUBON

Bestel hier de leukste cadeaubon voor je vrienden, collega’s en schoonouders. We kunnen de cadeaubon als pdf of als gedrukte versie naar je opsturen.

LEES VERDER

cadeaubon