Jet Centeno

Jet Centeno

  • Systemische life coaching
  • Workshops Familieopstellingen

Kan ik je ergens mee helpen? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

Thuiskomen bij onszelf
Ons diepste verlangen gaat, zoals ik zelf ook steeds weer ervaar, over het thuiskomen bij onszelf. Hoe langer de reis is die we hebben afgelegd, langs uitreiken of terugtrekken, vechten of vluchten, hard werken of apathie, verantwoordelijkheid of machteloosheid, des te sterker dit verlangen.
Wat ons van binnen raakt, komt er niet uit
Als we vervreemd zijn van onszelf, onszelf niet meer herkennen, leven op de automatische piloot of continu in de controlestand staan, komt dat wat buiten ons plaatsvindt, niet binnen en andersom. Wat ons van binnen raakt, komt er niet uit. Dat is vaak het moment dat we ons realiseren: ‘Ik wil dit niet meer, het moet anders’, ‘ik kan het niet langer wegdrukken, ik moet het aangaan’.

Verdieping 
Vrouwen die niet weten hoe verder met hun probleem of verlangen, maar wel weten dat ze verder willen, begeleid ik individueel of in groepen. Tot de mogelijkheden behoren individuele sessies, familieopstellingen rondom de thema’s Moeder Dochter relatie, Vader Dochter relatie en Liefdesgeluk (singles en couples) of de cursus de Reis van de Heldin.

Educatie & ontwikkeling 
Ik heb vroeger diverse managementrollen vervuld in corporate organisaties binnen het werkveld Employability. In 2009 startte ik met een eigen praktijk in coaching en heb ik een landelijk traineeprogramma ontwikkeld en uitgevoerd tot en met 2018. Sinds 2012 ben ik ook systemisch coach & opsteller en heb ik een eigentijds leiderschapsprogramma voor vrouwen ontwikkeld: 'de Reis van de Heldin'. De afgelopen jaren heb ik diverse jaaropleidingen en vervolgopleidingen gevolgd  op het gebied van familieopstellingen, systeem-dynamieken in organisaties en potentieel ontwikkeling.
BEZOEK DE WEBSITE