Sonja van Lint

Sonja van Lint

  • Ademwerk 1-op-1 en in groepen
  • Leiderschaps coaching
  • Reflectie oefeningen voor persoonlijke groei
  • Fysieke oefeningen om emotionele spanning los te laten (TRE)
  • Hart coherentie metingen
  • Persoonlijke groei en transformatie retreats waarin al het bovenstaande wordt gecombineerd

Kan ik je ergens mee helpen? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

“Je adempatroon laat zien hoe je leeft, het is de spiegel van je ziel. Als je de manier waarop je ademt verandert, verander je de manier waarop je leeft.”

Sonja observeert je adempatroon, en coacht je om je adem te verbinden, te openen, en te verdiepen. Fysiek zorgt dit ervoor dat je energieker en fitter wordt. Het is wetenschappelijk bewezen dat het je immuunsysteem verbetert. Het kan gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn, vermoeidheid en andere soms onverklaarbare klachten oplossen. Mentaal helpt het je om je eigen gedachtenpatronen en overtuigingen te observeren. Je ziet dingen beter in perspectief en ervaart een intuïtieve helderheid waardoor je beter beslissingen kan nemen. Emotioneel helpt het je om beter te worden in voelen. Je kan emotionele spanningen loslaten en je zelf-bewustzijn en zelf-regulatie vergroten. Spiritueel verbind ademwerk je met je werkelijke zelf. Je vergroot je bewustzijn, aanwezigheid en innerlijke rust.

Meer over Sonja

Sonja combineert haar start up in Persoonlijke en Organisatie ontwikkeling met een internationale baan als Organisatie ontwikkeling en leiderschaps consultant. Ze heeft 2 masters in HRM en Internationale Bedrijfskunde. Haar ademwerk opleiding is van Wilna Eenkhoorn, de enige in NL geaccrediteerde opleiding bij de Global Professional Breathwork Alliance. 

Haar stijl kenmerkt zich door: 

  • Puurheid: ze is heel eerlijk en oprecht. Ze maakt authentiek verbinding en creert een veilige omgeving. Ze houd een echte spiegel voor, voor haarzelf en de mensen die ze coacht. Ze past toe waar ze voor staat. Haar 2 kinderen zijn haar grootste inspiratiebron.
  • Nuchterheid: ze is geaard en aanwezig. Ze is niet zweverig. Ze werkt op basis van gelijkwaardigheid. Ze is opgegroeid op een boerderij en heeft veel levenservaring.
  • Leergierigheid: ze is heel nieuwsgierig en zichzelf altijd verder aan het ontwikkelen. Ze is heel warm, inclusief en oprecht geinteresseerd in jou. Ze gelooft dat iedereen kan groeien en ziet de talenten en potentie in ieder individu. Ze heeft vrienden over de hele wereld van allerlei verschillende culturen.

Meer over de sessie

Intake: Sonja begint met een kort gesprek om te onderzoeken wat ademwerk voor je kan betekenen. En welke intentie je wil zetten voor de sessie. Actieve fase (45 min): Dan ga je op een matras liggen en zal Sonja je begeleiden om de Bewust Verbonden Ademtechniek toe te passen. Ze zal je aanraken en coachen om je adem te verbinden, te openen en te verdiepen. Integratiefase (15 min): Aan het einde van de sessie mag je ontspannen en navoelen om je inzichten te laten bezinken en integreren. Sonja coacht dan minder actief maar blijft wel met haar aandacht helemaal bij jou. Closing: Na de ademsessie is er tijd om te praten over je ervaring en haar observaties als je dat wilt.

Opties om toe te voegen: Fysieke oefeningen om emotionele spanning los te laten (TRE), coaching, reflectie oefeningen voor persoonlijke groei, hart coherentie metingen.