MIND

Er zijn veel manieren om met je geest aan de slag te gaan. Hieronder vind je enkele methodes die door de BLOOM-specialisten worden aangeboden. Klik op de naam van de specialist als je meer wilt weten over de persoon en de specifieke behandelmethode.

AANBOD MIND

Familieopstellingen

We zijn allemaal deel van een familiesysteem. De plaats/positie die je inneemt binnen dit systeem is van invloed op je gedrag en relaties met anderen. De onderlinge relaties kunnen verstoord raken als de leden elkaars emoties of taken overnemen die niet passen bij de eigen positie. Dit “dragen” en je “verantwoordelijk voelen” voor andermans zaak wordt dan een soort “basispatroon” waarmee je als volwassenen contacten invult.

De familieopstelling maakt de problemen zichtbaar en kan als het ware met terugwerkende kracht weer balans brengen.

Specialisten:

Individuele Mindfulness training

Dit is een achtweeks of zesweeks traject, voor particulieren en bedrijven, waarvan de kern hetzelfde is als bij de groepstraining. Het voordeel van een individueel traject (i.p.v. een groepstraining) is dat er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht, we flexibeler zijn in de afspraken en dat we per sessie een uur minder lang aan het werk zijn (sessie is 1 uur per week i.p.v. 2 uur).

Lichaamsgerichte psychotherapie

Dit is een vorm van psychotherapie die ons lichaam als uitgangspunt en focus neemt. Deze vorm van therapie is geschikt voor jou als je meer nodig lijkt te hebben naast je (verbale) therapie en je erg “in je hoofd” zit en blijft analyseren en denken. Je ervaart lichamelijke spanning en na onderzoek is er geen lichamelijke oorzaak te vinden voor (pijn) klachten en/of de reguliere behandeling van huisarts, fysiotherapeut of specialist helpt niet.

CADEAUBON

Bestel hier de leukste cadeaubon voor je vrienden, collega’s en schoonouders. We kunnen de cadeaubon als pdf of als gedrukte versie naar je opsturen.

LEES VERDER

cadeaubon