BODY

Er zijn veel manieren om met je lichaam aan de slag te gaan. Hieronder vind je enkele methodes die door de BLOOM-specialisten worden aangeboden. Klik op de naam van de specialist als je meer wilt weten over de persoon en de specifieke behandelmethode.

AANBOD BODY

Aromatherapie massage

Wil je een zeer ontspannen, zachte massage, boek dan een Aroma Care behandeling. We gebruiken gecertificeerde, puur therapeutisch werkende oliën die niet alleen ontspannend, maar ook preventief en helend op ziektes werken en je immuunsysteem een boost geven.

Specialisten:

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage stimuleert de energiepunten in het lichaam en zorgt zowel voor ontspanning als herstel van het lichaam.

Ayurvedische massage zorgt voor een goede circulatie zodat het lichaam zich goed ontwikkelt en herstelt. Het verwijdert gifstoffen zodat een diepe ontspanning mogelijk is. Het stimuleert de lichaamssystemen, vooral het verterings- en zenuwstelsel. Psychisch helpt het ontspannen doordat de spanningsenergie en emotionele stress van vroegere gebeurtenissen verwijderd worden.

Specialisten:

Acupunctuur

Acupunctuur bevordert de gezondheid en welbevinden door stimulatie en ondersteuning van uw aangeboren genezingsvermogen door het gebruik van acupunctuur, kruiden, diëten en gedragsadvies. Het doel van de behandeling is om, naast de symptomen en het herstel van de balans tussen lichaam en geest, de oorzaak aan te pakken.

Specialisten:

Breath work

Ademwerk gaat letterlijk over werken met je adem. Een adem coach observeert je adempatroon, en coacht je om je adem te verbinden, te openen en te verdiepen. Het mooie aan ademwerk is dat je heel snel uit je hoofd en in je lichaam gaat. Je krijgt geen enkel advies. Je verbind je met wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. Dit brengt intuitieve helderheid, bevrijding van emotionele spanning, en verhoogt je bewustzijn.

Specialisten:

Chocolade massage

Verwen jezelf of verras je dierbare met deze chocolade verwennerij. De euforische ontspanning duurt nog uren voort.

Het zorgt voor een strakke en stevige huid
Het hydrateert en verjongt de huid.
Het verbetert de circulatie
Het stimuleert de productie van endorfines die een gevoel van euforie opwekken.
Het zorgt voor heerlijke ontspanning en door de aromatische werking houdt het effect nog uren aan.

Specialisten:

Craniosacraal therapie

Dit is een diepe ontspannende behandeling die de capaciteit van je lichaam vergroot om zichzelf te herstellen op alle niveaus. Het is de snelste manier om vermoeidheid, stress en chronische pijn aan te pakken met een langdurig effect.

Specialisten:

Cupping massage

Cupping is een eeuwenoude vorm van alternatieve geneeskunde waarbij bokaaltjes (cups) vacuüm op de huid worden aangebracht. Door de zuigende werking op de huid en de dieper gelegen lagen wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor is het lichaam beter in staat afvalstoffen af te voeren.

Specialisten:

Pilates

Pilates is een zeer effectieve manier om je lichaam te trainen, Je werkt aan je kernspieren, flexibiliteit en ademtechnieken. Het is zeer doeltreffend bij: houdingsproblemen; rugproblemen; terugkerende of continue spier- of gewrichtspijn; voorkomen van blessures; rehabilitatie

Specialisten:

Shiatsumassage

De Shiatsu massage is een diepe, therapeutische spier- en weefsel behandeling gebaseerd op acupressuur punten en de Japanse filosofie Chi flow. Het is een populaire massage voor de behandeling van klachten van de nek, schouders, hoofd, gewrichten, darmen etc.

Specialisten:

Sportmassage

Sport je veel of hou je van een intensere massage? Kies dan voor een vakkundige sportmassage (ook bekend als Zweedse massage). Deze vorm van massage stimuleert de spieren, zorgt voor extra doorbloeding en daarmee voor de aanvoer van voedingsstoffen en voor de afvoer van afvalstoffen.

Specialisten:

Systemische life coaching

Individuele coaching vanuit systemisch perspectief laat jou snel en helder zien welke patronen en dynamieken maken dat je vast of leegloopt. De kracht van dit type coaching is de nadruk op voelen in plaats van op praten. Systeemdynamieken zijn duidelijk voelbaar in je lichaam.

Zwangerschapsmassage

Deze massagevorm is heerlijk voor zwangere vrouwen, ook in de laatste weken. Tijdens de zwangerschap ondervindt het vrouwenlichaam veel lichamelijke en emotionele veranderingen. Door verschillende technieken te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor zwangere vrouwen, helpt deze massage de pijn en ongemakken die gepaard gaan met de zwangerschap te verlichten.

Specialisten:

CADEAUBON

Bestel hier de leukste cadeaubon voor je vrienden, collega’s en schoonouders. We kunnen de cadeaubon als pdf of als gedrukte versie naar je opsturen.

LEES VERDER

cadeaubon