Minelly van Dinter

Minelly van Dinter

  • Shiatsu therapie
  • Ontspanningsmassage
  • Kobido gezichtsmassage
  • Aromatherapie

Kan ik je ergens mee helpen? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

Ik ben van mening dat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen. Zo heb je meer energie voor de mooie dingen in het leven!

Mijn interesse en passie voor gezondheid en het menselijk lichaam is al vroeg begonnen. Zelf heb ik diverse ongemakken gekend en ben daar niet altijd zorgvuldig mee omgegaan. Ik weet hoe het is, om over mijn eigen grenzen heen te gaan. Vanuit mijn interesse en passie voor het menselijk lichaam ben ik wel altijd op zoek gegaan naar een manier om me weer beter te voelen. Veel behandelmethodes heb ik zelf mogen ervaren en sommigen zelfs geleerd. Uiteindelijk kwam Namikoshi Shiatsu op mijn pad. De werking van Shiatsu heeft mij zo geraakt en goed gedaan, dat ik de kunst van Shiatsu ‘eigen’ wilde maken. 

Relevante opleidingen
Naast mijn opleiding voor Shiatsu therapeut, heb ik ook, begin 2019 mijn opleiding mogen afronden voor docent Namikoshi Shiatsu. Daarbij heb ik diverse aanvullende trainingen gedaan mbt voeding, mindfulness, overige behandelmethodes en beweging om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

BEZOEK DE WEBSITE